Nyheter

Krogshow Mars 2023

Lekaresällskapet och Bro Kammarkör presenterar..

Hasse & Tage intar Statt!

Bro Kammarkör och Lekaresällskapet bjuder in dig till en magisk kväll på Stadshotellet Kristinehamn i Kristinasalen. Det är dags för en krogshow utöver det vanliga – ”Hasse & Tage intar Statt”!

Sätt dig till bords i Kristinasalen på Statt och förbered dig på att bli bortskämd med fantastisk mat och underhållning som får dig att skratta, sjunga och gråta om vartannat. Kammarkören och Lekaresällskapet har satt ihop en show full av humor, musik och skådespel, där de tar på sig utmaningen att tolka Hans Alfredsson och Tage Danielssons kulturella pärlor.

Vad kan man förvänta sig av denna kväll?

Jo, en välfylld korg med några av Hasseåtages allra mest skinande kulturella pärlor.

Vad sägs om sketcher som ”Notan”, ”Lämpliga föräldrar” och ”Aftonbladet eller Expressen”? Eller slagdängor som ”Vad har du i fickan Jan”, ”Att angöra en brygga” och ”Inte mod”?

Ca 20 olika nummer utlovar kören och teatersällskapet och humor efterträds av smäktande musik som efterträds av ”Ett glas öl” som efterträds av gapskratt och tårar.

En utsökt middag

Restaurang Axels personal har skapat en meny där man kan välja mellan kött, fisk eller en vegetarisk meny inkl. efterrätt.

Kött – Fläskfilé & kyckling black and White med potatisfondant, årstidens primörer samt färska örter.

Fisk – Halstrad lax med potatisfondant, citronhollandaise samt årstidens primörer.

Vegetariskt – Fylld grönsaksbiff med potatisfondant samt årstidens primörer samt persiljesmör sås.

Dessert – Vit chokladpannacotta serveras med färska bär samt spunnet sockerhjärta och färsk mynta.

På scenen

Lars Persson dirigerar krogshowen, Öivind Åsberg regisserar och Nils Bergslid, Åsa Gustafsson och Lars Håkansson håller ihop det hela plus 30-tal personer för att få till showen ”Hasse & Tage intar Statt”. Och du….om du dyker upp på nån av föreställningarna så får du veta vad Jan har i fickan.

Föreställningen är ungefär en timme lång och dörrarna till salongen öppnas kl: 18.00 för att ge dig tid att avnjuta den utsökta maten innan showen börjar. Personalen kommer hjälpa dig och ditt sällskap att hitta era platser.

Missa inte chansen att uppleva ”Hasse & Tage intar Statt” och ta reda på vad Jan har i fickan. Showen äger rum under följande dagar:

  • 17 mars 
  • 18 mars
  • 22 mars
  • 24 mars

BOKA DIN BILJETT HÄR

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Statt Kristinehamn © 2023

Logotyp Zebraweb