Edible Table

The Edible Table

Upplev en unik produkt i Värmlands förtrollade natur! The Edible table står till ditt förfogande, beläget i Gustavsvik Herrgård, Kristinehamn. Herrgården har en rik historia fylld med mytiska berättelser om kungligheter, kärleksstrid och, kanske den mest kända, den stora branden 1967 som förvandlar hela herrgården till aska, bara lämnar vingar, förråd och trädgård. Du har även närhet till vandringsleder och kultursevärdheter.

Du kan välja mellan två olika upplevelser.

Ett där du själv bokar bordet och får ett ”Do it yourself kit” eller andra alternativet där du kan boka en helhetsupplevelse med en av våra kompetenta kockar. Maten är Värmländskt inspirerad och av säsongens råvaror.

 

Så här går det till:

1. Boka plats vid bordet och välj vilken upplevelse ni önskar, mer information om de olika alternativen finns i bokningsläget.

2. När ni genomfört er bokning får ni en bekräftelse. Vi kommer även att kontakta er innan er ankomst för att personligen hälsa er välkomna.

I samarbete med Visit Kristinehamn, Visit Värmland, Visit Sweden, Krukmakeri Hemjord, Kristinehamn och Ölmeljus , Kristinehamn

Boka din upplevelse här

Erbjudanden

Få ut det mesta av ditt besök

Statt Kristinehamn © 2021

Logotyp Zebraweb