Hoppa till innehåll

Välkommen till Stadshotellet Kristinehamn

En historisk pärla

Boende med karaktär

Från enkelrum till svit, alla utrustade med moderna bekvämligheter och vårt centrala läge gör oss till den perfekta utgångspunkten för din vistelse i Kristinehamn.

Vi fixar hela kittet

Skräddarsydd catering

Planerar du fest eller bröllop? Låt oss ta hand om allt!

Vi erbjuder utsökt mat, professionell personal och allt du behöver för att skapa en oförglömlig upplevelse. Kontakta oss för en offert och gör ditt evenemang till något alldeles extra!

Det finns inget dåligt väder..

Det är en regnig sommar vi har

Letar du efter en mysig aktivitet för regniga dagar?

Våra biopaket är perfekta för både par och familjer som vill njuta av en spännande filmkväll och en avkopplande natt på hotell. Kombinera nöje med komfort och skapa oförglömliga stunder tillsammans!

Hållbarhet

Som Green Key-märkt anläggning prioriterar vi hållbarhet med åtgärder som 100% förnybar el, minskad vattenförbrukning och återvinning. Vi erbjuder ekologiska alternativ på frukosten och arbetar mot minskat matsvinn. Green Key är en internationell miljömärkning för turistanläggningar, med över 170 märkta anläggningar i Sverige och en gemensam strävan mot hållbarhet.

Hyrbil via Statt

Visste du att du kan hyra bil hos oss? Vi har el-, bensin- och hybridbilar för att utforska Värmland.

Kontakta Europcar på telefon 0550-50 00 55 eller mail kristinehamn@europcar.se för att boka, eller fråga i receptionen så hjälper vi dig!

Se och göra

Välkommen till staden som Picasso valde, med sitt vackra läge vid Vänern, nära både småstadens charm och Värmlands skogar. Här hittar du både stora och små äventyr, fartfyllda och avkopplande aktiviteter, samt massor av njutning och glädje. Vi hoppas du vill stanna lite längre och uppleva ännu mer.

Ekman Member

Vi är superglada över att presentera Ekman Member, vårt lojalitetsprogram som är skapat för att göra dina vistelser hos oss så grymma som möjligt. När du blir medlem i Ekman Member blir du en del av vår familj och bara det bästa är gott nog!