Hoppa till innehåll

Våra rum

Utan krusiduller

Enkelrum

Rummen är ljusa och med eget badrum. Våra kvalitetssängar garanterar god sömn, medan TV, WiFi och en vattenkokare håller dig uppkopplad och avslappnad.

Budgetboende

Enkelrum utan dusch

Likt våra enkelrum men observera att detta rum endast har toalett och ingen dusch.

Separata sängar

Twinrum

Precis som våra enkelrum är twinrummen ljusa och har egen toalett med dusch. Sängarna är av hög kvalitet för att garantera en god natts sömn och maximal avkoppling.

En säng för två

Dubbelrum

Våra dubbelrum är ljusa och har eget badrum med dusch. Dubbelsäng av kvalitet för god komfort. Skrivbord, TV och fritt WiFi.

Gott om plats

Familjerum

Med dubbelsäng och bäddsoffa (120 cm) eller plats för extrasäng är våra familjerum den perfekta lösningen för familjer som söker både komfort och flexibilitet under sin vistelse.

Tillgänglighetsanpassat

Dubbel/Familjerum HCP

Detta rum erbjuder en dubbelsäng och en bäddsoffa (120 cm), perfekt för två barn eller en vuxen. Med tillgänglighetsanpassningar är det utformat för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Nyrenoverade 2023

Superior

Våra Superior-rum är bekväma dubbelrum med individuell inredning och gott om naturligt ljus. Njut av avkoppling eller arbete med en bekväm fåtölj och arbetsplats. Kvalitetssängar garanterar bästa komfort för maximal vila. Rummen är utrustade med TV, wifi, kylskåp, vattenkokare och rymlig garderob. Badrum med dusch.

Vårt största rum

Minisvit

Vår svit erbjuder ett sovrum med dubbelsäng och stort allrum med soffgrupp att vila ut på om man vill titta på TV eller bara umgås. Plats för extrasäng finns. Badrummet är utrustat med dusch samt badkar.

Vill du hjälpa oss?

Vi hoppas att du vill hjälpa oss att minska vår miljöpåverkan. Lämna återvinningsbara förpackningar och pant på rummet så källsorterar vi det åt dig.