Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Är du en entusiastisk glädjespridare med en passion för service? Då är du precis den vi söker för ett spännande och givande jobb hos oss!

Vår vision

Vi letar efter engagerade och ansvarstagande medarbetare som kan leverera förstklassig service till våra gäster med en kombination av energi, värme och professionalism. Låter det som något för dig? Då är det dig vi söker!

En del av Ekman Hotels

Vi är stolta medlemmar av Ekman Hotels, ett företag som strävar efter världsklass i allt vi gör. Med hotell från Helsingborg till Borlänge har vi en gemensam vision: att skapa en upplevelse utöver det vanliga för varje gäst som kliver in genom våra dörrar.

Världsklassig service

För oss på Ekman Hotels innebär världsklassig service att varje gäst känner sig som hemma och väl omhändertagen. Det är en utmaning som kräver en öppenhet för varje unik situation och en vilja att gå det extra steget. Vi är övertygade om att nyckeln till framgång är våra dedikerade medarbetare som brinner för att göra det lilla extra varje dag.

Ansökan

Är du redo att bli en del av vårt fantastiska team? Tveka inte att skicka in din ansökan idag, även om vi för tillfället inte annonserar några specifika positioner. Vi välkomnar spontanansökningar från personer som delar vår passion för service i världsklass!

Skicka din ansökan till jobba@stattkristinehamn.se